Am facut acest preparat deoarece imbinarea intre sosul bechamel si branza de capra ofera un gust deosebit cartofilor.
Ingrediente :
- 8 cartofi mari
- o legatura de ceapa verde
- 3 ardei grasi , colorati diferit
- 2 oua fierte
- 500 ml sos bechamel
- 400 g branza de capra
- condimente pentru cartofi
Preparare:
Fierbem cartofii cam 15 minute apoi ii lasam la racit cat suporta mana pentru a -i curata de coaja, dupa care ii feliem , ii stropim cu ulei si ii condimentam.
Tocam ceapa fin, cu frunze cu tot si cele 2 oua apoi punem totul peste cartofii feliati.
Radem branza in sosul bechamel, caldut si omogenizam, eventual completam cu sare si piper.
Taiem julien ardeii ( noi am folosit congelati din gradina noastra)
Ungem o tava cu ulei si tapetam cu pesmet.
Amestecam toate ingredientele, punem in tava , radem branza si dam la cuptor pana prinde putina culoare dupa care servim mancarea calda cu salata sau muraturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu