miercuri, 22 mai 2019

CARTOFI LA CUPTOR CU SOS BECHAMEL SI BRANZA DE CAPRA


  Am facut acest preparat deoarece imbinarea intre sosul bechamel si branza de capra ofera un gust  deosebit cartofilor.

  Ingrediente :


  • 8 cartofi mari
  • o legatura de ceapa verde
  • 3 ardei grasi , colorati diferit
  • 2 oua fierte
  • 500 ml sos bechamel
  • 400 g branza de capra
  • condimente pentru cartofi
   Preparare:

     Fierbem cartofii cam 15 minute apoi ii lasam la racit cat suporta  mana pentru a -i curata de coaja, dupa care ii feliem , ii stropim cu ulei si ii condimentam.

     Tocam ceapa fin, cu frunze cu tot si     cele 2 oua  apoi  punem totul  peste cartofii feliati.



      Radem branza in sosul bechamel, caldut si omogenizam, eventual completam cu sare si piper.

      Taiem julien ardeii ( noi am folosit congelati din gradina noastra)

      Ungem o tava cu ulei si tapetam cu pesmet.

      Amestecam toate ingredientele, punem in tava ,  radem branza si dam la cuptor pana prinde putina culoare dupa care servim mancarea calda cu salata sau muraturi.



       Asa arata produsul finit.





  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu