Continuam cu un fel principal de asemenea fara carne, ca meniul sa fie complet.
Ingrediente:
- un dovlecel, nu prea tanar
- 2-3 cartofi fierti partial
- 50 g cascaval
- 2 oua
- o ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- 2 linguri faina
- patrunjel verde
- 1/2 lingurita curcuma
- o lingurita boia
- 1/2 lingurita oregano
- sare si piper, dupa gust
Preparare:
Radem dovlecelul, il saram si il lasam la scurs, apoi il stoarcem cu mana.
Radem cartofii si il lasam la racit.apoi adaugam ceapa rasa si usturoiul impreuna cu condimentele mentionate
Amestecam dovlecelul scurs cu 2 linguri de faina si 2 oua batute, apoi amestecam cele 2 compozitii.
Luam cate o lingura din compozitie si o punem la prajit in tigaie, aplatizand usor.
Servim ca atare, sau cu sosul preferat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu