marți, 13 decembrie 2016

PRAJITURA CU CIRESE SI JELEU DE ZMEURA

     Prajiturile cu fructe se numara printre favoritele noastre si cu cat sunt mai multe fructe cu atat au o savoare mai mare.

    Ingrediente:
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 150 g   untura
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura cacao
  • 200 g nuca macinata
  • 400 g faina
  • praf de copt
  • 100 ml smantana
  •  coaja si zeama unei lamai
  • 500 g cirese congelate
  • 300 ml jeleu de zmeura
    Preparare:

        Frecam untura cu zahar, pana la dizolvarea lui.

        Aduagam pe rand cate un galbenus  si putina sare.





       Apoi mierea , smantana. si lamaia.

      Amestecam faina cu praf de copt, . nuca macinata  si cacao. Le adaugam  in preparatul obtinut inainte.

      In final, punem albusurile batute bine si amestecam usor.


      Turnam in tava pe hartie de copt unsa si asezam ciresele scurse de zeama.





      Coacem cam 40 minute.



      Cand s-a racit turnam jeleul de zmeura.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu